![]() |
Na jakich solach prowadzicie swoje zbiorniki? - Wersja do druku +- Forum WTMA Akwarystyka Wielkopolska (http://wtma.pl) +-- Dział: Akwarystyka morska (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Wszystko dotyczące akwarystyki morskiej (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Na jakich solach prowadzicie swoje zbiorniki? (/showthread.php?tid=9185) Strony: 1 2 |
RE: Na jakich solach prowadzicie swoje zbiorniki? - maciejk1976 - 15-03-2016 09:39 Bohen jak będziesz szukał przyszłościowo domu dla chelmona to daj znać to go przygarnę ![]() Możesz mi przesłać zdjęcie jak zrobiłeś podłączenie filtra na pelletki bo też się ostatnimi czasy nad takim czymś zastanawiam RE: Na jakich solach prowadzicie swoje zbiorniki? - bohen21 - 15-03-2016 15:36 Pierw musze go sam kupic zebym mogl mu domu szukac. Nie jedziesz przypadkiem do am? Rozwiazanie filtra podesle pozniej bo chwilowo nie ma mnie w domu RE: Na jakich solach prowadzicie swoje zbiorniki? - maciejk1976 - 15-03-2016 20:46 Nie jadę niestety bo nie mam po co |